Čini se da se nešto stvarno sprema: Mbappe će "zabiti nož u leđa" navijačima Real Madrida?

Francuzi donose nove detalje

Čini se da se nešto stvarno sprema: Mbappe će "zabiti nož u leđa" navijačima Real Madrida?

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe bi na ljeto trebao napustiti PSG.

Barem se tako činilo sve do prije nekoliko dana.

Sjajnom francuskom ofanzivcu ugovor ističe na kraju ove sezone i biti će slobodan u potrazi novog kluba - ukoliko ne odluči produžiti saradnju s trenutnim liderom Ligue 1.

Čini se da to uopšte nije nerealna opcija, iako je prelazak u Real Madrid bio skoro pa gotova stvar. Francuski list "Le Parisien" donosi vijest da Mbappe razmišlja da produži ugovor sa svojim trenutnim timom i tako okrene leđa Realu.

Mbappe ostaje u PSG-u zbog Zidanea?

Francuski RMC Sport prenosi kako će legendarni Zidane najkasnije na ljeto 2022. godine preuzeti PSG.

Trenutno je trener PSG-a argentinski stručnjak Mauricio Pochettino, no RMC Sport piše da je samo pitanje dana kada će on postati bivši, s obzirom na to da je izgubio povjerenje uprave kluba.

Daily Mirror tvrdi kako se PSG nada da će dolaskom Zidanea na klupu moći uvjeriti i Mbappea da ostane, s obzirom na to da je mnogo puta ranije izjavljivao da mu je Zidane najveći fudbalski uzor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima četiri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Ove sezone je na 26 utakmica postigao 18 golova i saigračima podijelio 15 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Pa dobro s ovim smo prejaki za spansku ligu al onda Haland rezerva i uzima se i Evropa aBd.
1 9
Klicko
Plakanje u najavi.Maramice u Bingu nestaju brzinom svjetlosti
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi