E sad je stvarno previše: Real izgubio svaku nadu, PSG je Mbappeu ponudio "nemoguće"!

Igrač je, navodno, odlučio

E sad je stvarno previše: Real izgubio svaku nadu, PSG je Mbappeu ponudio "nemoguće"!

E. Škorić

Real Madrid je bio tako blizu da dovede Kyliana Mbappea, ali čini se da Kraljevi ne mogu da pariraju PSG-u.

Mbappe je bio spreman da ide u Real, načelno je dogovorio s Kraljevima da ovog ljeta pređe iz Pariza kao slobodan igrač, ali sada u Španiji gube nadu, s obzirom da su mu bogati vlasnici PSG-a ponudili nešto što je nemoguće odbiti.

Eurosport ekskluzivno objavljuje da je Mbappeu ponuđeno 300 miliona eura premije za potpis novog ugovora i 100 miliona eura neto godišnje, što je nadrealno i nešto što u Realu ni u ludilu nisu spremni dati mladom napadaču.

Mbappe bi trebao u narednim danima da saopšti odluku, pitanje je jedino PSG ili Real, ali čini se da Kraljevi gube nadu i da će igrač na kraju ostati u Parizu.

Ove sezone Mbappe je postigao 36 golova u 45 nastupa, vjerovatno je najbolji na svijetu u ovom trenutku i bogati vlasnici francuskog prvaka žele da ga imaju u svojim redovima i u narednom periodu, naročito zbog činjenice da će se u novembru i decembru igrati Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ono što je PSG također spreman da ponudi Mbappeu je potpuna kontrola nad timom, pa će moći da diktira transfer politikom, da odlučuje ko će da trenira klub, koga treba dovesti, a koga prodati...

Stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi da je Mbappe odlučio ostati nakon svega i da će nakon finala Lige prvaka, u kojem Real Madrid igra protiv Liverpoola 28. maja u Parizu, saopštiti konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne mogu vam sada reći o svojoj budućnosti, ali znat ćete vrlo brzo... Gotovo je odlučeno", rekao je Mbappe prije nekoliko dana.

Real je inače pristao prošle sedmice na 130 miliona bonusa za potpis i da oko 60% marketinških prava prepusti Mbappeu, više nego što je imao Cristiano Ronaldo, ali sve to se sada čini uzaludnim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ma jojjj nije Real Mbape ljudi. Real je bio i prije i bice i poslije njega. Real je i sad u finalu l.p. i bez njega. Samo bi trebala bit cast njegova sto ima priliku igrati na terenu gdje je igrala i vecina najboljih igraca svih vremena.
17 0
CAGE55
Mbappe poslije lige prvaka i oficijalno u Realu,zivi bili pa vidjeli..
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi