Zvijezda Real Madrida preuzela brigu o bivšem premijerligašu u svoje ruke!

Stigla velika vijest

Zvijezda Real Madrida preuzela brigu o bivšem premijerligašu u svoje ruke!

A. Čaušević

Zvijezda Real Madrida ubuduće će upravljati sportskim segmentom bivšeg premijerligaša.

Luka Jović, kojem u Madridu baš i ne cvjetaju ruže ubuduće brinut će se za sva sportska pitanja u Zvijezdi 09, klubu koji je ne tako davno igrao u Premijer ligi, a sada je član Prve lige RS.

Poslije nezvaničnih spekulacija da fudbaler Reala iz Madrida, Luka Jović, preuzima dio fudbalskog kluba Zvijezda 09, stigla je i zvanična potvrda – reprezentativac Srbije biće zadužen za sva sportska pitanja kluba koji se od prošle godine takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler na ovaj način želi da pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz svog rodnog grada.

Jović je sa sadašnjim rukovodstvom kluba podijelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom države. Mladi „galaktikos“ napomenuo je da će treninge i rad sa fudbalerima Zvijezde 09 biti povjeren stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača.

'Prijateljstvo sa osnivačem i predsjednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želio bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radt ićemo na tome da obezbjedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača', izjavio je Luka Jović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Prve lige RS.

Jović ugovor s Real Madridom ima do 2025. godine, a na godišnjem nivou u Kraljevskom klubu zaradi 10 miliona eura. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Ćunica nas zaboli!!
8 2
Lud
E sa ovim što se grli garant ce uspjet ...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi