Haos u svlačionici PSG-a, saigrači su shvatili šta radi Mbappe i to mu nikada neće oprostiti!

To je za njih neprihvatljivo

Haos u svlačionici PSG-a, saigrači su shvatili šta radi Mbappe i to mu nikada neće oprostiti!

Endin Čaušević

Kylian Mbappe jučer je briljirao u pobjedi PSG-a na gostovanju kod Reimsa sa 3:0 jer je zabio hat-trick, ali sve je palo u drugi plan nakon što su se u javnosti pojavile informacije o očajnoj atmosferi u svlačionici prvaka Francuske.

Mbappe je vodio PSG jučer do pobjede svojim golovima i zabio je novi hat-trick u karijeri, te je na kraju kući ponio loptu s ovog susreta koju su potpisali njegovi saigrači.

Međutim, čini se da atmosfera u svlačionici PSG-a uopšte nije dobra jer je L'Equipe objavio da je najveći problem kluba iz Pariza ponovo loš odnos među igračima, a ovaj put na udaru se posebno našao Mbappe.

Sve je počelo nakon poraza u Ligi prvaka od Milana od prije nekoliko dana kada su saigrači bili kivni na Mbappea, te čini se da jedan po jedan lagano okreću leđa prvoj zvijezdi kluba s Parka prinčeva.

Iako je briljirao sinoć nije dobio baš reakciju svlačionice koju je očekivao što je pokazalo da nešto zaista nije u redu.

Oglasi

L'Equipe piše da su pojedini igrači PSG-a razočarani Mbappeovim ponašanjem na terenu i vjeruju da on igra samo za sebe i da mu je mnogo važnije da bude on individualno na nivou nego da ekipa ostvari dobar rezultat.

Nakon poraza u Milanu došlo je do velike svađe u svlačionici zbog Mbappeovog ponašanja na terenu, a pojedini igrači PSG-a više ne žele da šute, te su javno rekli šta misle o ponašanju prve zvijezde kluba.

Zasmetalo im je što je Mbappeu očito bitnije da on ima dobar meč bez obzira da li će PSG pobijediti ili izgubiti, a to su očito sve više počeli da shvataju njegovi saigrači kojima je takvo ponašanje neprihvatljivo.

Saga oko Mbappea se tek smirila jer je i ljetos želio da ide kada uopšte nije igrao, ali ga je ekipa ponovo prihvatila. No, čini se da i saigrači gube strpljenje, a takva atmosfera u svlačionici PSG-u ne može donijeti ništa dobro.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije prvi put da se takve stvari dešavaju PSG-u, a sve je više onih koji smatraju da je očito najbolje za ovaj klub da pusti Mbappea da ide. Iz sezone u sezonu nezadovoljstvo je sve veće, a sve govori činjenica da su mu i saigrači počeli okretati leđa zbog svega što radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti