Aguero ima odlične opcije u izboru novog kluba
Foto - EPA

Napušta Manchester City

Aguero ima odlične opcije u izboru novog kluba

M. Šljivak

Sergio Aguero nakon deset godina napušta Manchester City.

Građani su potvrdili da će Argentinac otići iz kluba po isteku ugovora, a već se uveliko licitira sa imenima njegovog novog kluba.

Za sada se dva kluba izdvajaju ispred drugih. To su Barcelona i PSG, a uparvo je o ovoj temi govorio i poznati transfer duru Gianluca Di Marzio.

Italijanski novinar tvrdi da postoji interes oba ova tima, ali da Barcelona razmatra nekog mlađeg i jeftinijeg prije Aguera.

"Aguero je u kontaktu sa Barcelonom. Razmatra se njegovo dovođenje, a i igrač bi volio otići na Camp Nou. Međutim, postoje dva problema. Za rukovodstvo Barce on nije prvi izbor, jer bi oni radije mlađeg napadača, te činjenica da mu je plata veoma visoka", rekao je Di Marizio i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"PSG je veoma, veoma zainteresovan za Aguera", dodao je.

Aguero je za City odigrao 384 utakmice i zabio je 257 golova i učestvovao je u najvećim dostignućima ovog kluba u historiji, pa će zauvijek ostati legenda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Hahahahahahha mene samo zanima imali neki transfer gdje je PSG nezainteresovan...Koja je to plastika
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi