14

Komentari (14)

King_Kenny
...jos uvijek su im vece sanse da ce Mbappe preci u Real nego da ce osvojiti LP protiv GIGANTA SA ANFIELDA...HAHAHAHAHA...
King_Kenny
@alias3 ...kao prvo,poserem ti se po mezarima i nisanima mrtve familije...kao drugo j*bem ti komplet mrtvu i zivu familiju...kontas?
King_Kenny
@alias3 ...samo kmeci debilcicu,to volim da vidim.
Mostar1989
Stvarno jadno i zalosno je da novac upravlja nogometom,da nema vise snova ni zelje da budes najbolji,bitni su samo ugovori ,sretno mu u Parizu paklen igrac ali izgleda da klubska karijera mu nece biti zvjezdana
axel42
PSG vcrs pravi žurku zbog igrača kojeg su lovom prisilili da produži ugovor a njegov najveći san je igrati za Real. Zamisli imaš igrača u ekipi za kojeg se zna da mu je san Real Madrid! Koliko nisko moraš pasti!
user1621626775
@axel42 pa da mu je san potpisao bi nezz sta ga sprjecava...pare, pa nije on sirotinja ne bi ni u Realu igrao za klikere a svakako para ima vec sad nece ih potrosit za 5 zivota.
KullaCR7
Nije bilo nikakvih problema nego nije mogao da odbije 300 miliona od PSG-a i slobodu da in odlucuje kojeg ce igraca dovesti.
user1619557757
I da je dosao u Real nikad ne bi mogao zamjeniti CR7, CR7 je jedan jedini za Real i tjt!!!
ayd
Kako da ne, evo i bez njega hladno finale igraju
user1619557757
Znam, igramo hvala Bogu, al toliko ga dizu, zamjena za Ronalda ono ovo....
Arnel925
Šteta za njega da nikad u životu neće zaigrati za svoj omiljeni klub Real Madrid samo radi love. Dovoljno govori o njemu i njegovoj mami.
nedoni46
Daleko je potrebniji real njemu nego on realu, ovako je potpisao da haaland osvoji zlatnu loptu narednih godina.
Arnel925
King_Kenny
@nedoni46 ...sto ce njemu Real?...igra u ekipi koja je svake sezone medju favoritima u LP,igra sa svjetskim zvijezdama,bit ce najplaceniji na svijetu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.