Umišljeni Mbappe ponovo je pokazao pravo lice: Dao obećanje, pa se predomislio i razočarao kolegu
Mbappe reprezentativcu Australije obećao dres, pa ga razočarao.

Nakon meča Francuske i Australije

Umišljeni Mbappe ponovo je pokazao pravo lice: Dao obećanje, pa se predomislio i razočarao kolegu

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe ponovo je razočarao fudbalsku javnost svojim ponašanjem, ovaj put nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Prije tri dana Francuska je u prvom kolu Mundijala s 4:1 savladala Australiju. Jedan od golova postigao je i Mbappe, pa razočarao jednog reprezentativca Australije.

Fudbaler australijskog prvoligaša Central Coast Marinersa Jason Cummings rekao je da se na terenu složio sa Mbappeom okorazmjene dresova.

Ipak, svjetski prvak se predomislio u svlačionici, pa je Australijanac morao da dres promijeni s drugim reprezentativcem Francuske.

"Nakon utakmice bio sam razočaran rezultatom i činjenicom da nisam mogao da postignem gol, ali sam otišao kod Kyliana Mbappea, prve zvijezde Francuske.

Zamolio sam ga da zamijenimo dresove, a on je rekao da ćemo se naći u svlačionici, tako da sam bio jako uzbuđen.

Oglasi

Stigao sam u svlačionicu, bio sam sa kolegom, a osoba zadužena za našu opremu mi je rekla da mu dam dres, da odem da je zamijenim kod Mbappea.

Dao sam mu ga i čekao tamo, go. Deset minuta kasnije, vratio se s mojim dresom. Vratio mi ga je i rekao: "Ne, ne želim da mijenjam."

Vjerovatno je pogledao moje ime i pomislio da ga pusti. Tada sam upoznao Julesa Koundea i razmijenio dres s njim kako bih imao sjećanja na ovu utakmicu. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mbappevom bi bio jako dobar, ali vjerovatno bih ga ipak prodao", rekao je Cummings, prenose britanski mediji.

Sutra se nastavlja takmičenje u grupi D. Australija igra protiv Tunisa od 11, dok će derbi grupe od 17 sati igrati Francuska i Danska. 

Top Komentari

ljoze_ono_na
Necuveno, morao sam dijete u drugu sobu odvesti dok sam ovo citao.
1 0
Umbressa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi