5

Komentari (5)

ZIZOU1234
Da klub nema para i da mu se ne isplati ne bi davao kratko i jasno..a samo primjer eto gore navedenog ako je Real bio spreman dati 200 mil Parizu plus platu njemu da igra znači ima se može se...klub je opet na dobitku kako god okreneš.a da je on unio revoluciju nije jer sami ste naveli par igrača koji su to prije uradili tako da tekst i naslov,nebo i zemlja ali ništa novo kad ste vi u pitanju...i baš me zanima jeste vi sjedili s njima kad su ovo dogovarali pa znate cifre ili?
denimen9
"Ne postoji skup ili jeftin igrač, postoji samo dobar i loš igrač." Ćaća Perez
huizju
Fudbal više odavno nije isti, sve postalo monotono, sve se vrti oko jedne stvari, nema više ni one razonode kao nekada.. ili sam ja možda ostario :-)
DjerzelezAle
Kada klub dobije 200 mil od prodaje dresova to je okey ali kada igrač zaradi pare onda nije :D Između ostalog ima i opcija da ne platiš... Niko ih ne tjera, čak šta više oni i dalje vide zaradu na njemu.
Mostarac94
ma koji klub koji bakrači? prije su klubovi i menadžeri uzimali finu lovu od toga, sada fino roditelji menadžeriraju djecu i sva lova ostade gdje i treba da ostane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.