Mbappe nazvao Real Madrid, dobio je odgovor koji je i želio čuti!

Ugledna Marca piše o detaljima

Mbappe nazvao Real Madrid, dobio je odgovor koji je i želio čuti!

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je doživio novo razočarenje u dresu PSG-a poslije rane eliminacije u Ligi prvaka. Parižani su ispali već u osmini finala i to od Bayerna. 

Mbappe je propustio većinu prvog meča zbog povrede, dok je u revanš susretu bio totalno nevidljiv i pružio je zaista blijedu partiju.

S novim ispadanjem iz Lige prvaka odmah se počelo špekulisati o novoj revoluciji na Parku prinčeva i mogućem odlasku najvećih zvijezda.

Mbappe je prošlog ljeta potpisao novi ugovor sa PSG-om na dvije sezone uz opciju produženja na treću godinu. Ugledna Marca sada piše da do aktiviranja produženja neće doći.

Ugledni španski list je otišao toliko daleko da je otkrio i detalje razgovora koje je Mbappe obavio sa Real Madridom.

Francuski superstar je navodno telefonirao rukovodstvu Kraljeva i kazao da se kaje zbog zbog produženja te pitao da li ga u Madridu i dalje žele.

Oglasi

Iz Reala su mu odgovorili da bi ga i dalje vrlo rado vidjeli u Realu i da će pomno pratiti šta će se dešavati do kraja sezone.

PSG se sada doveo u sitauciju da mora prodati Mbappea na ljeto ili će ga u protivnom izgubiti besplatno. Jednom ga je uspio zadržati, drugi put teško da će se to desiti.

Parižani su ranije odbili čak 180 miliona eura od Los Blancosa. Na kraju je morao reagovati i francuski predsjednik Emmanuel Macron kako bi Mbappe ostao na Parku prinčeva.

Sada se stvari mijenjaju i situacija je nešto drugačija pošto je Florentino Perez odlučio da Mbappe bude taj koji će insistirati na transferu, a ne obrnuto kao što je bio slučaj.

Ipak, u Realu su svjesni da se bliži kraj kraijere u posljednje vrijeme učestalo povrijeđenom Karimu Benzemi i teško će propustiti priliku da ne dovodeu Mbappea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1642515306
Et sigurno ih je Mbappe lično nazvao!! A i ovaj Perez bi bio žešća konjina ako bi ga angažovao posle onog cirkusa ljetos.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi