Oglasio se na ceremoniji

Mbappe: Izabrao sam!

9

Komentari (9)

kurjak
Ako dođe u Real biće najbolji igrač i strijelac bar pet narednih godina.
miha_123
Mbappe cekamo te.HALA MADRID ⚪
denimen9
Jest ovo dobro, čovjek skoro pa odlučio ono što sam ja znao još u augustu prošle godine. A jesam pametan.
King_Kenny
...da hoce u Real otici da zavrsi kao Hazard da vise ne smaraju sa njim svaki dan...lahko je u Francuskoj rasturati,pa tamo je Ibrahimovic sa 35 godina na ledjima harao ligom...
miha_123
Nece biti kao hazard otice sad na ljeto pola tima reala i hazard ostaje a Mbappe ce biti tu da mijenja Benzemu ili ce igrati umijesto Vinicijusa
Jupp
Ibrahimovic dosao dosao u propali United sa 36, nakon PSG-a i dominirao ligom, 7-mi strijelac bio u radpalom timu, da nije bilo povreda vjerovatno bi bio medju prva tri stijelca. Dobro ti je neki dan napisao covjek, neozbiljan si komentator, postao si veci troler od klicka koji za razliku od tebe jako simpatican nekad i duhovit.
King_Kenny
@Jupp ...ako je tebi 15 golova u sezoni dominiranje ligom onda svaka cast...s povrijedio se jer nije mogao da izdrzi taj tempo,nije to rekreativna liga kao Francuska...do duse,da je otisao u Bayernligu umjesto Francuske tamo bi postao najbolji strijelac u historiji lige s obzirom kako je slaba.
Jupp
@King_Kenny obzirom da se ne razumijes u nogomet, tesko je kao takvom objasniti nesto, jer bi mi trebao papir i olovka za to, a malo je nezgodno ovdje da ti crtam. 17 golova i 5 asistencija je vise nego odlicno za njegove godine, da se nije povrijedio levatima utropao vjerovatno jos minimalno 10 golova, ali da bi to shvatio trebas imati dovoljno godina i dosta pogledajih utakmica. Ne prosipaj se legendo, ne kontas se u nogomet!

Lp
user1651937869
Izaberi vise,biras ima tri godine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.