Mbappe je dobio jasnu poruku iz Madrida: "Ako ne dođeš sad, vrata će ti zauvijek biti zatvorena"
Foto - EPA

Kratko i jasno

Mbappe je dobio jasnu poruku iz Madrida: "Ako ne dođeš sad, vrata će ti zauvijek biti zatvorena"

M. Šljivak

Kylian Mbappe uskoro bi trebao donijeti odluku o nastavku karijere.

Sjajni 23-godišnji napadač PSG-a ima dvije ponude na stolu. Jedna je od njegovog aktuelnog kluba, a druga od Real Madrida koji ga silno želi u svojim redovima.

Jasno je da će Mbappe dobiti silan novac za potpis. Još uvijek čudesni Francuz donio konačnu odluku, ali se pretpostavlja da će ona stići veoma brzo.

Dok čekaju odluku iz Madrida su odlučili da francuskom fudbaleru pošalju jasnu poruku. Otkrio ju je novinar Rodrigo Faez.

"Ako Mbappe ne potpiše za Real Madrid, klub će mu zauvijek zatvoriti vrata", saznaje Faez iz izvora bliskog kraljevskom klubu.

Mama Kyliana Mbappea otkrila sve o ponudama koje je njen sin dobio

Iz dana u dan stižu informacije kako je dogovorio sve s Realom ili PSG-om, a navodno je posljednja ponuda pariškog kluba nešto što niko ranije nije dobio od jednog kluba.

Ističe da još nikakva odluka nije donesena i da će konačnu riječ dati njen sin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ponude PSG-a i Real Madrida su gotovo identične. U Realu bi moj sin imao potpunu kontrolu nad pravima na ime i lik, ali PSG nudi novčanu kompenzaciju za to. Ponude se ne razlikuju previše. Gotovo su iste. Sada čekamo njegovu odluku", rekla je Fayza Lamari.

L'Equipe donosi informaciju kako će Mbappe odluku saopštiti u nedjelju i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo ih vec zakmecali,a tek slijedi kmecanje kad izgube u finalu LP...kakvo ce to skvicanje da bude.
2 13
KullaCR7
Ma nek **** Mater, Ako hoce da dodje nek dodje, Ako nece nek Truhne U PSG-u. Ko da je bog a ne igrac obicnu.ccc
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi