Ovakav "problem" žele svi fudbaleri: Mbappe nije znao šta da radi sa svim tim nagradama

Noć za pamćenje u Parizu

Ovakav "problem" žele svi fudbaleri: Mbappe nije znao šta da radi sa svim tim nagradama

E. Čaušević

Kylian Mbappe sinoć je zvanično potvrdio da će ostati u PSG-u i naredne tri sezone.

Mbappe je bio na izlaznim vratima francuskog kluba i već je bilo skoro sigurno da ide u Real Madrid, ali se predomislio u posljednji trenutak što niko nije očekivao, te je ostao u PSG-u.

Pred sinoćnji meč protiv Metza čelnici PSG-a su zvanično potvrdili da Mbappe ostaje, a on je to sam potvrdio pred prepunim Parkom prinčeva koji je tu vijest dočekao s oduševljenjem.

Nakon toga Mbappe je odigrao i sjajan meč, te je zabio hat-trick u pobjedi protiv Metza (5:0) i pokazao je da je silno motivisan za nove izazove u dresu prvaka Francuske.

Mbappe je i nakon utakmice bio u centru pažnje jer je dobio mnoge nagrade. On je dobio nagrade za najboljeg strijelca i asistenta Ligue 1, a i trofej za osvajača titule prvenstva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pored toga dobio je i loptu s utakmice jer je zabio hat-tricku, a nju su potpisali svi njegovi saigrači. U svlačionici je pozirao s nagradama i u šali rekao da one sve ne mogu stati u njegovu torbu.

Top Komentari

King_Kenny
...jel dobio i nagradu za najbolje sukanje zguza,jer ga je Realu bas majstorski zavukao hehehehe...
0 5
user1623149500
Sad ce navijaci Reala:bla bla moze samo u farmerskoj ligi,hoce samo pare bla bla bla
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije