Barem je iskren: Mbappe je večeras ponizio Tottenham kao niko nikad ranije
Foto - EPA

Nikad u dresu Spursa

Barem je iskren: Mbappe je večeras ponizio Tottenham kao niko nikad ranije

M. Šljivak

Zvijezda francuskog PSG-a Kylian Mbappe večeras je poprilično ponizio londonski Tottenham.

Spursi su jedan od timova s kojim se sjajni napadač povezuje, ali Mbappe tvrdi da vjerovatno nikad u životu neće obući dres ovog tima.

"Uvjeren sam da će Tottenham napraviti dobre stvari ove sezone s Antonijom Conteom jer je on sjajan menadžer. Za njih je to dobra stvari, ali ne vjerujem da ću ja ikad u životu igrati za Tottenham".

Potvrdio je Mbappe kako u januaru neće ići nigdje iz PSG-a i da će u ovom klubu ostati do ljeta.

"Ne prelazim u Real Madrid u januaru. To se sigurno neće dogoditi. Igrač sam PSG-a, tu sam sretan i 100 posto ću završiti sezonu kao igrač PSG-a. Dat ću sve od sebe da s PSG-om osvojim sve moguće trofeje. Imam veliko poštovanje prema klubu i saigračima".

Sjajni napadač ne žali što proteklog ljeta nije prešao u redove kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li žalim zbog toga? Ne. Iskreno ne žalim zbog bilo čega. Uvijek govorim ono što mi je na umu i to niko ne može kritikovati jer su to moji osjećaji koje imam", poručio je Mbappe.

Zvijezda PSG-a i ove sezone igra fenomenalno i ima učinak od 15 golova i 15 asistencija u 24 nastupa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dugi
E jes ih ponizio! Sto je rekao da ne misli da ce ikad obuci njihov dres, to je za vas ponizenje. Pa rekao je da nece ni u Real i da je sretan u PSG-u! I njih je po vasem ponizio, samo ne pisete to!
8 0
Nele.
Real ce s njim bit sila. Pa jos i Haland ako doje ode uefalona na jos 20 titula u minus u odnosu na Real.
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi