Licitacija koja prolazi granice normalnog: Mbappeu se samo za potpis nudi cifra "s drugog svijeta"

Što je previše previše je

Licitacija koja prolazi granice normalnog: Mbappeu se samo za potpis nudi cifra "s drugog svijeta"

Admin Čaušević

Utrka za potpis Kyliana Mbappea je počela. 

Kako privući modernog fudbalera nego novcem. To je parola kojom se vode Real Madrid i PSG u borbi za jednog od najboljih igrača današnjice.

Mbappe je u pobjedi nas Real Madridom pokazao da će u narednim godinama biti svjetski broj 1 pa i ne čudi zašto ga Los Blancosi žele u svojim redovima.

Ono što PSG i Real Madrid rade posljednjih dana je licitacija koja prelazi granice normalnog, braem na osnovu novca koja se spominje.

L'Equipe u subotu ujutro donosi nove informacije uz ponudu koju je pripremio PSG 22-godišnjem Francuzu.

Naime, PSG namjerava platiti Mbapepu astronomskih 25 miliona eura samo što će potpisati ugovor. Iznos koji zaista zvuči nevjerovatno.

Kada je u pitanju plata na godišnjem nivou sjajni francuski reprezentativac bi zarađivao čak 60 miliona eura te bi bio ubjedljivo najplaćeniji igrač na svijetu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG-ov plan je uzdramo Real Madrid koji vjeruje da može Mbappea dobiti besplano. Kraljevi su pripremili 1.2 miliona eura sedmično za Francuza, ali ponuda od 25 miliona eura samo za potpis je nešto što nisu očekivali.

Florentino Perez je u prošlosti dobivao sve što je želio, potvrđuju to i brojni veliki transferi. Hoće li isto biti i s Mbappeom saznat ćemo kroz nekoliko mjeseci.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nije neki igrač čemu ovolika medijska pozornost
1 7
Edin Merlin
Pranje novca,kriminalci,mafijaši i horštarpleri..!!! Real Madrid,PSG i Barcelona su najveće praonice para na planeti…!!!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi