LA Galaxy bi zvijezdu Juventusa: On je naš san

Otkrio trener Schelotto

LA Galaxy bi zvijezdu Juventusa: On je naš san

Pod velikim je upitnikom hoće li Gonzalo Higuain i sljedeće sezone nositi dres Juventusa.

Iako je do prekida sezone argentinski fudbaler bio dosta dobar pod Sarrijevom trenerskom palicom, u Italiji su uvjereni da će 'Pipita' napustiti Juventus po zavšretku sezone.

Kao naredna stanica spominje se River Plate, klub u kojem je počeo karijeru, ali nije isključeno ni da ode 'preko bare'.

Takve glasine potaknuo je trener Los Angeles Galaxyja Guillermo Barros Schelotto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Higuain je naš san, radi se o jednom od najboljih napadača na svijetu, ali neće biti lako. Možda je i rano za njega. Mada, fudbal je specifičan, sve je moguće", kazao je Schelotto i dodao kako poznaje cijelu porodicu fudbalera Juventusa.

Trener kluba iz MLS-a dodao je kako mu nije interesantan Higuain, već i Matuidi i Khedira, koji također igraju za Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi