11

Komentari (11)

Klicko
Ali to ne umanjuje cinjenicu da su navijaci penal madrida na aparatima... 7 penala protiv elchea plus ponisten gol u kupu.Huuuuuh lopovluk na nivou
galaktikos1902
Poz katalonski ciganu
BratSergiooo
Kad ne izbore LS tad ce i doci do ovog kluba kojeg do 2008 nije ni bilo u vrhu nigdje ? losiji nogomet niko u Europi ne igra od njih, xavi efekt ??
user1606950187
ocigledno da ne pratis fudbal,svi imaju lose periode i smijenu generacije :Arsenal,juventus,munutd,Tako su prije nigdje nisu bili jer su isto morali Prodavati starije igrace i uzimati iz omladiske skole,isto sada i to rade i ovi igraci ce za par godina biti zvijezde kao sto su bili i : Iniesta,Messi,Xavi...
BratSergiooo
To vama navijacima je u snovima da bi oni mogli postati novi Iniesta, xavi itd.. Oni u Realu da su, bili bi na pozajmici u Majorki, Arsenalu itd.. Iducih 10 godina ce biti opet u sjeni Reala, posebno kad na ljeto dodje Mpape, Haland ?
ubnt2
Ovi 1:0 ko 10:0 kakvi su.Dobro je
Zrinko
Glatkooooooo Barcaaaaaaaa
Klicko
Mastaju o halandu a brajtvajt im je domet.Hala Madrid
Zrinko
Protiv koga elche prosipa bodove hahahahahahaha
MehmetKosovaly
Može hala ako misliš hala-wc
IvanKing
Kako ono Barca u LP stoji uf zaboravio sam ali oni nisu više u LP...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.