AC Milan pojačanje u napadu pronašao u Arsenalu
FOTO - EPA

Lacazette na meti Rossonera

AC Milan pojačanje u napadu pronašao u Arsenalu

A. Beganović

AC Milan će u ljetnom prelaznom roku pokušati pojačati svoju napadačku liniju.

Čelni ljudi Milana razmišljaju o narednoj sezoni, a navodno je njihov prioritet pojačati napadački red, pa se nekoliko igrača nalazi na listi njihovoh želja.

Prema pisanju talijanskih medija na samom vrhu liste želja Rossonera nalazi se francuski napadač Arsenala, Alexandre Lacazette, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa londonskim klubom.

Osim Milana ovog iskusnog 30-godišnjeg napadača u svojim redovima bi navodno rado vidjeli i Atletico Madrid, Barcelona i Newcastle.

U ovoj sezoni Lacazette je za Arsenal je odigrao 10 utakmica u svim takmičenjima uz učinak od tri pogotka i jedne asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim za Arsenal u dosadašnjoj karijeri francuski napadač je nastupao samo za Lyon, a u redove Topnika je stigao 2017. godina.

Dodajmo i da je za Arsenal ukupno odigrao 180 utakmica, postigao je 68 pogodaka kojima je dodao 29 asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Erikdier21
Pa juče ste pisali da ode u Newcastle a danas ste mu vec klub promijenili. De nam napišite i kud ce Pogba niste odavno
3 0
user1585859035
Neka njega u Arsenalu Forza Milan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi