Ibrahimovićevo drugo lice: Istresao se na saigraču koji je tek drugi put starter

Izgubio živce

Možda i najljepši meč dosadašnjeg dijela Serije A na stadionu Artemio Franchi odigrali su Fiorentina i Milan, završeno je 4:3 za Viole.

Ibrahimovićevo drugo lice: Istresao se na saigraču koji je tek drugi put starter

Susret su obilježili Dušan Vlahović za domaće, te Zlatan Ibrahimović za goste koji su postigli po dva gola. Srbijanski napadač je pokazao da je pred njim svijetla budućnost, a Šveđanin bh. korijena da još uvijek nije rekao posljednju riječ.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Ko zna u kakvom smjeru bi otišao susret da na otvaranju meč Ciprian Tatarusanu nije napravio katasrofalnu grešku tako što je ispustio loptu kod kornera i poklonio gol gostima. Gol pogledajte ovdje.

Činilo se da iskusni Rumun ima čistu situaciju međutim uslijedila je neshvatljiva greška što je iskoristio Duncan koji je tom prilkom nadmudrio i Mattea Gabbiju te je loptu poslao u mrežu.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Upravo je 22-godišnji Gabbiaa bio nova Ibrahimovićeva žrtva jer je iskusni napadač iizgubio živce i iskalio se na mlađem kolegi. Situaciju pogledajte ovdje.

Ibrahimović se nalazio u blizini i kada je vidio kako je Gabbia pogriješio raširenih ruku je počeo da galami na italijanskog štopera koji je tom prilikom ležao na terenu.

Inače, Gabbiji je ovo bio tek drugi meč kao starter u ovoj sezoni Serije A, poprilično je neiskusan i još uvijek skuplja samopouzdanje jer je zbog povrede ligamenata propustio dobar dio prošle sezone.

Ibrahimović je poznat kao igrač koji ulazi u sukobe tokom svake utakmice, navikli smo ga gledati kako se svađa i raspravlja s rivalima, ali da iskaljuje bijes na saigračima to baš i nije česta pojava.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa