Lacazette: Nismo bili daleko od preokreta i prolaska dalje
Foto: EPA

Sjajni napadač Lyona iskren

Lacazette: Nismo bili daleko od preokreta i prolaska dalje

D. Rakanović

Fudbaleri Lyona porazili su večeras Ajax sa 3:1, ali nisu uspjeli napraviti potpuni preokret i stići zaostatak od 1:4 iz prve utakmice. 

Zvijezda Lyona Alexandre Lacazette postigao je dva pogotka u jednoj minuti. Prvo je bio siguran iz penala u 45. minuti, da bi nakon manje od minute postigao i drugi pogodak na asistenciju Fekira i probudio nadu Lyona u potpuni preokret. 

"Nismo bili daleko od preokreta i prolaska u finale. Nismo bili dovoljno precizni ispred gola Ajaxa, propustili smo nekoliko odličnih prilika. Također, u odbrani nismo igrali dovoljno dobro", rekao je Lacazette.

Sjajni napadač žali zbog toga što u prvoj utakmici nije bio u startnoj postavi zbog problema sa povredom.  

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moglo je biti drugačije da sam bio spreman da budem u startnoj postavi u prvoj utakmici. Moglo je biti bolje, ali možda i gore", rekao je Lacazette.  

"Prije svega, razočarani smo kako je prva utakmica završia, ali smo dali apsolutno sve za naše navijače", rekao je sjajni napadač Lyona

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi