Lacazzette odbio transfer u Italiju

Napadač Arsenala

Lacazzette odbio transfer u Italiju

Francuski napadač Alexandre Lacazette nije zainteresovan za transfer u Inter, javlja L'Equipe.

Nerazzurri su u potrazi za novim napadačem s obzirom da je postalo izgledno da će Lautaro Martinez karijeru nastaviti u Barcelonu, a idealnu zamjenu Antonio Conte vidio je upravo u Lacazetteu. Ipak, po pitanju ovakvih medijskih napisa u Arsenalu mogu odahnuti. 

Ugledni L'Equipe i francuski stručnjak za transfere Bilel Ghazi pišu kako je Lacazette upoznat s opcijom prelaska na "Giuseppe Meazzu", međutim navodno je na to samo odmahnuo rukom.

"Lacazette nije zainteresovan za prelazak Inter", navodi se u tekstu objavljenom na L'Equipeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sedmice Lacazette je napunio 29 godina, a u svojim medijskim istupima nikada nije skrivao da je sretan u Arsenalu u čije je redove, podsjetimo, stigao iz Lyona za 53 miliona eura.

U 29 ligaških utakmica Lacazette je ove sezone zabio devet pogodaka uz tri asistencije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi