Lalatović: Babović ne dolazi u Vojvodinu
FOTO: EPA

Stigao demant iz novosadskog kluba

Lalatović: Babović ne dolazi u Vojvodinu

A. Beganović

Srbijanski vezni fudbaler, Stefan Babović, ipak neće pojačati Vojvodinu, javljaju srbijanski mediji.

Iako su srbijanski mediji objavili da je Babović dogovorio saradnju sa Vojvodinom, par sati nakon tih informacija stigao je i demant i to od strane trenera novosadskog kluba Nenada Lalatovića.

"To su izmišljotine, valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni razgovarao sa Babovićem. On je pravi majstor i bio bih presrećan da dođe u naš klub. On je imao dvije ponucde, jednu sjajnu iz Kine i rekao sam mu da je mlad, te da ne razmišlja o kraju karijere", za srbijanske medije je izjavio trener Vojvodine.

Podsjetimo, pojedini bosanskohercegovčki mediji su prije nekih mjesec dana objavili da je Babović dogovorio saradnju sa Sarajevom, no sjajni veznjak je demantovao te informacije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", svojevremeno se osvrnuo Babović na pisanja o svom prelasku u Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi