Lalatović: Černišov mi se činio pripit

I to je moguće u Super ligi Srbije

Lalatović: Černišov mi se činio pripit

D. Vejo

Jučerašnju podjelu bodova na Karađorđu u Novom Sadu, nisu baš najbolje prihvatili treneri Vojvodine i Spartaka. Tenzije nikako ne jenjavaju, pa se tako treneri ova dva tima obasipaju optužbama i ružnim riječima.

I pored toga što je Vojvodina imala dva igrača više skoro pola sata do kraja meča, nije uspjela da zabilježe novu pobjedu. Izabranici trenera Lalatovića, muku su mučili sa posljednjom linijom Subotičana, čiji bedem nikako nisu mogli da probiju.

Sve je proteklo u najboljem redu do posljednjeg sudijskog zvižduka, kada trener domaće ekipe odlučuje da uputi koju zamjerku na suđenje, što automatski izaziva oštar odgovor od strane njegovog kolege koji je vidno iznerviran, vodio protivnički tim.

„Nakon meča ja sam se obraćao sudijama. Nisam nikakvih dodirnih tačaka imao sa trenerom Spartaka Andrejem Černišovim. Jedino što mi nije bilo jasno, a zbog čega sam i došao do sudija je to, što nije vrijeme koje je utrošeno na ukazivanje ljekarske pomoći golmanu Spartaka, nadoknađeno. Da bi se onda ubacio i Černišov“, rekao je za tamošnje medije Nenad Lalatović.

Oštar udarac, zadao je trener Lala, gdje je izjavio da mu se činilo kako je strateg  gostujući ekipe bio pod dejstvom alkohola.

„Ja sam neko ko veoma dobro razumije ruski. Na psovku od strane Černišova nisam mogao da ostanem miran, pa sam tako i ja njemu uzvratio, na njegovom jeziku. Meni je djelovalo kako da je on bio u pripitom stanju“, rekao je Lalatović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U suprotnom taboru, rekli su da Rus ne želi da daje bilo kakve izjave, te da se izvinio treneru crveno-bijelih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi