Lalatovićeva senzacija ne staje, Haskić zavio u crno "JNA"

Super liga, 25. kolo

Lalatovićeva senzacija ne staje, Haskić zavio u crno "JNA"

Danas je na stadionu Partizana odigran derbi 25. kola srbijanske Super lige, a Radnički iz Niša je bio bolji od domaće ekipe i slavio sa minimalnih 0:1.

Na stadionu "JNA" je viđena dosta tvrda utakmica, a trener gostiju Nenad Lalatović je nadmudrio svog kolegu na drugoj strani, pa je Radnički nastavio sa sjajnim rezultatima.

Radnički, senzacija ove sezone SL, slavio je zahvaljujući golu nekadašnjeg napadača Sarajeva Nermina Haskića iz 42. minute.

Haskić je nakon odlične akcije svog tima matirao golmana Partizana i postigao svoj 17. gol u šampionatu Srbije, takmičenju čiji je ubjedljivo najbolji strijelac ove sezone.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički je, naravno, ostao drugi nakon ove pobjede, ali sada ima 62 boda - 11 više od Partizana koji je ostao treći sa 51 bodom. Prvoplasirana Crvena zvezda nakon 25 kola ima 69 bodova.

Treba dodati i da bh. fudbaler Goran Zakarić danas nije mogao nastupiti za Partizan zbog suspenzije (žuti kartoni).

Top Komentari

starmac
Svaka cast momcino samo nastavi tako i doce poziv.
5 0
Avayan
Bravo Haska, samo trpaj. HZ87
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti