Lale žele Amara Osima
Amar Osim je sa Željezničarom osvojio sve u BiH, a trenutno je bez trenerskog angažmana. Da li će krenuti put Srbije, ostaje nam da vidimo.

Bh. stručnjak na meti superligaša iz Srbije

Lale žele Amara Osima

Samir Mlaćo

Iako se činilo da će Dragan Okuka gotovo sigurno sjesti na klupu srbijanske Vojvodine, to se bar za sada neće desiti. Prema pisanju portala butasport.rs. u kombinaciji za novog trenera popularne Voše jeste i bh. stručnjak Amar Osim. 

"Kako saznaje naš izvor, potrebno je da se posloži dosta kockica, ali ovo bi bio stvarno veliki preokret kada je u pitanju rješenje za novog trenera kluba iz Novog Sada. Da podsjetimo, Amar Osim je bio u kombinaciji za trenera FK Vojvodine i krajem 2013. godine kada FSS tada nije dozvolio Veljku Paunoviću da vodi mladu reprezentaciju i „lale“ u isto vrijeme", piše ovaj srbijanski portal.

Amar Osim je trenutno jedan od najozbiljnih kandidata i za poziciju selektora nogometne reprezentacije BiH, a tokom dosadašnje trenerske karijere vodio je Željezničar, JEF United i Al Kharaitiyat. 

Vojvodina je trenutno osmoplasirani tim Super lige Srbije sa osvojena 33 boda u 22 boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi