Legendarni Carlos ponuđen Vojvodini, ali im je preskup

Brazilac ima svoje uslove

Legendarni Carlos ponuđen Vojvodini, ali im je preskup

Ako je vjerovati pisanju srbijanskih medija, Roberto Carlos bi mogao postati novi trener - Vojvodine.

Carlos u Srbiji pogađa školu za trenersku PRO licencu, a kako bi stekao dodatno iskustvo, posredstvom menadžerske agencije je ponuđen klubu iz Novog Sada kojem u ovoj sezoni ne cvjetaju ruže.

Jedan od Carlosovih zahtjeva je navodno da mu pomoćnik bude srbijanski trener koji dobro govori španski jezik, međutim teško je očekivati da će u Vojvodini uopšte razmatrati ovu opciju, s obzirom kakav novac traži Brazilac.

Menadžerska agencija je za Carlosa tražila platu od 18.000 eura, što je velika cifra za Vojvodinu koja se nalazi u velikoj finansijskoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjećamo, Carlos je kao trener već imao priliku raditi u Turskoj, gdje je vodio Sivasspor i Akhisarspor. Jedno vrijeme je također bio i u indijskom Delhi Dynamosu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi