Jedan manje: Kandidat za selektora Zmajeva preuzima Vojvodinu?

Okuka se vraća u Super ligu

Jedan manje: Kandidat za selektora Zmajeva preuzima Vojvodinu?

A. Beganović

Iskusni stručnjak Dragan Okuka najvjerovatnije će preuzeti Vojvodinu.

Nakon što je Vojvodina prije tri sedmice raskinula saradnju sa Vladimirom Buačom, krenula je u potragu za novim trenerom.

Povezivali su se sa Vojvodinom mnogobrojni stručnjaci, a ako je vjerovati srbijanskim medijima, izbor je pao na iskusnog stručnjaka koji je već ranije vodio Vojvodinu.

Naime, Žurnal piše da će novi trener Vojvodine biti Dragan Okuka, koji je bio kandidat za preuzimanje fudbalske reprezentacije naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Okuka je u dosadašnjoj karijeri vodio mnogobrojne klubove, a najveće uspjehe ostvario je sa Obilićem i Wislom s kojim ja osvojio titule prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi