Uprkos finansijskim problemima, reći će "ne" - Nestvarnih 200 miliona eura za Yamala!
PSG želi Laminea Yamala i daje 200 miliona eura.

PSG nudi

Uprkos finansijskim problemima, reći će "ne" - Nestvarnih 200 miliona eura za Yamala!

Eldar Ganibegović

Lamine Yamal, Barcelonin wunderkid, itekako je na cijeni. Za njega pristižu ponude, Barcelone glatko odbija, a reći će "ne" i ponudi od čak 200 miliona eura.

Kylian Mbappe na kraju sezone napušta PSG. Ističe mu ugovor i kao slobodan igrač će preći u redove Real Madrida.

Kako dalje? To je pitanje koje se postavlja nakon sedam godina s Mbappeom u Parizu. PSG igra polufinale Lige prvaka s Borussijom i to će biti šansa, vjerovatno posljednja, da Mbappe s PSG-om osvoji to takmičenje.

Nakon toga morat će se u glavnom gradu Francuske naviknuti na život bez njega. Već se uveliko traži njegova zamjena.

Spominje se u otočkim medijima ime Marcusa Rashforda koji je na transfer listi Manchester Uniteda, a sada dolaze nove informacije i to iz španske štampe - PSG želi Yamala.

PSG je navodno spreman da ponudi čak 200 miliona eura za usluge talentovanog tinejdžera. No, uprkos svim finansijskim problemima, Katalonci ne žele ni da čuju.

Oglasi

"Prilika je to koja dođe samo jednom. Treba je prihvatiti", savjetovao je 74-godišnji Juan Manuel Asensi, bivši igrač Barcelone, no Yamal je očito previše bitan za klub i neće ga napuštati.

Sjetimo se 2017. godine. Tada je PSG Barceloni za Neymara platio 222 miliona eura, dojam je da taj novac nije opravdan jer nije osvojena Liga prvaka, a Barcelona je novac protračila.

Dovela je igrače poput Coutinha i Dembelea koji nikada nisu bili ni sjena Neymara iz Barcelone. Očito su naučili na greškama i ovaj put ne daju svog dragulja ni za 200 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, Barcelona je Yamala vezala klauzulom od milijardu eura. Pa, ko voli, neka izvoli. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti