Lampard dovodi zanimljivo ime na Stamford Bridge

Velika mu je želja

Lampard dovodi zanimljivo ime na Stamford Bridge

S. Grebović

Chelsea je jučer na svom terenu konačno odigrao dobru utakmicu i slavio nad Burnleyjem sa visokih 3:0.

Plavci su tako prekinuli neugodnu seriju od dva vezana poraza u Premier ligi na svom terenu nakon što su kapitulirali protiv Southamptona i Bournemoutha.

Sve linije tima su funkcionisale jako dobro, jedino je bilo manjih problema u odbrani, no stoperski tandem Rudiger-Christiansen je uspio da upiše "clean sheet" u ovom meču.

Danac je jučer po prvi put ove sezone u tandemu igrao sa Nijemcem, a do sada je ta uloga pripadala Kurtu Zoumi, koji se nije najbolje snalazio u nekim situacijama. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji špekulišu da Lampard ne vidi ovaj tandem u budućnosti u odbrani, te da je odlučio malo "šopingovati" nakon ljetne zabrane transfera. Prema njihovim saznanjima, Lewis Dunk, kapiten Brightona je opasno zapao za oko menadžeru Chelseja koji bi ga želio brže bolje vidjeti u svojoj ekipi.

Problem bi mogla predstavljati otkupna klauzula za ovog igrača koja iznosi 40 miliona eura, ali je Abramovich spreman da odriješi kesu i uspuni veliku želju velikog Lamparda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi