Lampard: Mogli smo ranije riješiti meč

Plavcima samo bod

Lampard: Mogli smo ranije riješiti meč

Chelsea je jučer samo remizirao protiv Brightona.

Bilo je 1:1, a Frank Lampard nikako nije mogao biti zadovoljan.

Imali su Plavci i vodstvo, no na kraju se zadovoljili samo bodom.

"Period tokom praznika je naša sezona u malom. Protiv Tottenhama smo igrali sjajno, sa Arsenalom imali borbeni duh, a protiv Southamptona se mučili u ofanzivi i izgubili meč", priča Lampard, te dodaje.

"Imali smo priliku da završimo meč jučer, no nismo to uradili. To su naši plusevi i minusi, ali moramo nastaviti da naporno radimo".

Chelsea je i dalje na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imali smo dva dobra rezultata tokom praznika. Brighton je postigao nevjerovatan gol, a mi ispustili dva boda. Mogli smo u prvom dijelu sve završiti, ali nismo imali taj napadački instikt".

Chelsea u narednom kolu na svom terenu dočekuje Burnley.

Top Komentari

larokblum
Bolan bolan mogli ste izgubiti utakmicu, a ti pricas price, ma daj...
1 0
ragnarrsonn
"strucnjak"
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi