Žestoka svađa u svlačionici Chelseaja oduševila Lamparda

Nije ih zaustavio

Žestoka svađa u svlačionici Chelseaja oduševila Lamparda

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja proteklog vikenda slavili su u gradskom derbiju protiv Arsenala (1:2) nakon sjajnog preokreta na Emiratesu.

Arsenal je vodio sa 1:0 već od 13. minute golom Aubameyanga i činilo se da će upisati pobjedu. Međutim, Plavicu su došli do preokreta u samom finišu utakmice kada je dva gola zabio Tammy Abraham.

Chelsea nije baš dobro izgledao na terenu, ali je Frank Lampard u finišu napravio nekoliko promjena koje su se pokazale kao pun pogodak.

Lampard je nakon meča otkrio i veoma zanimljivu stvar, a to je da su se igrači Chelseaja posvađali na poluvremenu u svlačionici. U centru pažnje bili su Fikayo Tomori i Kurt Zouma, ali Lampard ih nije zaustavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni su motivaciju pronašli na poluvremenu jer su svi ljutito utrčali u svlačionicu. Bilo je tu dosta svađe, ali sam ih pustio jer sam znao da to može biti dobro za ekipu što se na kraju i pokazalo. Želim da su borbeni i željni pobjede i sviđa mi se ono što sam vidio", rekao je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti