Lampard nakon Ajaxa: Moje bebe su porasle u Amsterdamu

Trener Chelseaja

Lampard nakon Ajaxa: Moje bebe su porasle u Amsterdamu

Trener Chelseaja Frank Lampard mogao je sinoć da bude vrlo zadovoljan jer je njegov tim porazio Ajax u Ligi šampiona sa 1:0 i to na gostovanju.

Nakon utakmice mladi stručnjak je kazao kako su njegove bebe porasle u Amsterdamu aludirajući na to da je mladi tim Chelseaja odigrao vrlo iskusan susret.

"Presretan sam svakim elementom naše igre. Imamo razloga da slavimo zbog toga. Moji momci su bebe u Ligi šampiona, ovo je bio veliki test za njih i mislim da su odrasli. Odigrali smo sjajno protiv vrhunske ekipe. Sad smo postavili standard ispod kojeg ne smijemo da idemo", kaže Lampard.

Chelseaju u posljednje vrijeme ide odlično na svim frontovima pa je ekipa sa Stamford Bridge stadiona sinoć upisala šesti uzastopni trijumf.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naredni meč Plavci iz Londona igraju protiv Burnelyja u okviru 10. kola Premiershipa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi