Simpatizer Ajaxa s prozora provocirao navijače Chelseaja, a onda je uslijedila rafalna paljba

Prozori se dobro pokazali

Simpatizer Ajaxa s prozora provocirao navijače Chelseaja, a onda je uslijedila rafalna paljba

Jedan od navijača Ajaxa napravio je pravu glupost danas popodne.

On živi u zgradi pored koje su prolazili navijači Chelseaja, koji su došli u Amsterdam gledati susret Lige šampiona, a u tom trenutku mu je na pamet pala prava glupost.

Otvorio je prozor i uz šal Ajaxa provocirao navijače Chelseaja koji nisu žalili ni pune limenke piva kako bi ga pokušali 'skinuti' s prozora.

Ipak, u tome nisu uspjeli a u cijeloj priči najbolje su se pokazali prozori pomenutog navijača koji su izdržali teške udarce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte i sami:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Tito
0 3
Grohot
cifut amsterdamski
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi