Lampard "naredio" Kepinu prodaju

Teško da će vratiti uloženi novac

Lampard "naredio" Kepinu prodaju

Trener Chelseaja Frank Lampard želi da klub na ljeto proda skupo plaćenog golmana Kepu Arrizabalagu, piše španski Cope.

Lampard već odavno nema strpljenja za "jedinicu" Chelseaja, pa u posljednje vrijeme mrežu Plavaca čuva iskusni Willy Caballero.

Navodno je Lamaprd "dao instrukcije" upravi kluba da odmah na ljeto proda Kepu i kupi drugog golmana.

Teško je da će Chelsea od eventualne prodaje 25-godišnjeg Španca dobiti cifru koja bi bila barem blizu 80 miliona eura - koliko je londonski klub izdvojio za njegov potpis 2018. godine.

Podsjetimo, Kepa se našao u centru svojevrsnog skandala kada je odbio izaći iz igre u finalu Liga kupa iako ga je tadašnji trener Chelseaja Maurizio Sarri želio zamijeniti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjerovatno su se još tada u Chelseaju zapitali da li su pogriješili s dovođenjem Španca.

Podsjetimo, Kepa je posljednje dvije utakmice Chelseaja presjedio na klupi, dok je na golu Plavaca stajao 38-godišnji Caballero.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samobezstresa
Najveća fula u historiji fudbala... Ako ko pravi greške to je United ali njima barem igrači vrate pare preko prodaje dresova,svaki koji dođe,prodajom dresova United vrati uložene pare,a ovaj Chelsea-ju ništa dao nije a dali ljudi baš cifru,nit je golman nit reklama...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi