Lampard obradovao navijače Chelseaja: Nije loše kako se činilo...

Povreda Abrahaman nije tako ozbiljna

Lampard obradovao navijače Chelseaja: Nije loše kako se činilo...

Najbolji strijelac Chelseaja Tammy Abraham nije tako teško povrijeđen kako se činilo u prvi mah, tako barem smatra trener Plavaca Frank Lampard.

Podsjetimo, Abraham se povrijedio u sinoćnjem duelu Lige šampiona protiv Valencije na Mestalli te je teren napustio na samom kraju prvoj dijela susreta.

Obzirom da je grimasa na njegovom licu bila zaista bolna, navijači Chelseaja su se prepali da će ga čekati duža pauza, a čini se da ipak neće biti tako.

"Na poluvremenu je izgledalo kao da je situacija ozbiljna, ali sada se čini drugačije. To je sve što u ovom momentu mogu reći", kazao je nakon utakmice Lampard.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Chelsea može biti prilično zadovoljan s bodom na Mestalli (2:2) jer sada pobjedom u posljednjem kolu protiv Lilla na domaćem terenu sigurno ide u osminu finala.

Kada je Abraham u pitanju, radi se o jednom od najvažnijih igrača kluba u ovoj sezoni jer je do sada postigao 11 golova na 20 utakmica.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi