Lampard je dotakao dno: Potukao se sa igračima u svlačionici, a zatim dobio otkaz

Tvrde engleski novinari

Lampard je dotakao dno: Potukao se sa igračima u svlačionici, a zatim dobio otkaz

Esmer Oštraković

Utakmica protiv West Hama bila je biti ili ne biti za Franka Lamparda. Nije smio upisati poraz, ali ga je upisao, a sve to će ga koštati posla.

Tako tvrde engleski mediji, koji su došli do informacija kako je samo pitanje trenutka kada će postati zvanično da je Lampard bivši trener Evertona.

Ove sezone Everton igra zaista užasno, a to najbolje pokazuje tabela. Nakon dvadeset odigranih utakmica nalaze sa na 19. mjestu sa petnaest osvojenih bodova.

Isto toliko ima iposljednjeplasirani Southampton, a dva bova više od njih imaju Bournemouth koji je na osamnaestom mjestu, te Wolvesi koji su 17. na tabeli.

Po osamnaest bodova imaju West Ham, Leeds i Leicester. Upravo između svih ovih timova tražit će se tri koja će napustiti Premiership.

Lampard je na kormilu Evertona bio na 44 utakmice, a ostvario je mizernih 12 pobjeda, što je zaista užasan rekord i jasno je da mu je stigao kraj na klupi ovog tima.

Oglasi

Engleski novinari prenijeli su informaciju i zašto Abdoulaye Doucoure ne trenira sa prvim timom. Naime nakon poraza od Southamptona svašta se dešavalo u svlačionici Evertona.

Upravo Doucoure i još nekoliko igrača Evertona imali su žestok sukob sa Frankom Lampardom, te mu je svlačionica okrenula leđa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekoliko engleskih medija prenijelo je informaciju da je Lampard dobio otkaz u Evertonu, te da će to klub ubrzo zvanično potvrditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi