5

Komentari (5)

irnes4
Na jednu stranu sve to ,ali Lampard nije trebao uopste doci dok je everton u ovakvoj situaciji,trebao je neko iskusniji ,neko kao roy hodgson
King_Kenny
...jedino ne znaju sudije i onaj lik koji je juce ovdje izmisljao neki offside prije tog igranja rukom,a ostatak svijeta je vidio i zna da je to penal,isto kao sto je maloprije bio penal za Liverpool kada je Azpilicueta ustopao loptu rukom u kaznenom prostoru,a sudija se pravi lud kao i ovaj juce.
green_dragon
a ne spominjes kad Arnold vraca loptu u ruke golmanu u svom petercu.....ne boj se smradu siguran sam da ce liverpol dobiti penal do kraja jer sam ubijedjen da imaju jedan dio treninga gdje vjezbaju prosvjedovanje ko sudije.... a i Klop prvih 45 minuta proveo prigovarajuci 4 sudiji...koji cigani u pm
King_Kenny
@green_dragon ...kako nece prigovarati 10 cistih prekrsaja nije svirao,na Maneu,na Robertsonu,na Keiti 2 puta itd...ovo je nova kradja u najavi...o penalu da ne pricamo,OCIGLEDNO igranje rukom.
user1625662227
S obzirom na lakat Mountu i krampone Chalobi, fanovi redsa nemaju prava da se žale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.