Everton je žestoko oštećen, a izjava Lamparda o tome odzvanja Engleskom

Bio je kratak i jasan

Everton je žestoko oštećen, a izjava Lamparda o tome odzvanja Engleskom

Eldar Ganibegović

Manchester City je sinoć u gostima slavio protiv Evertona 0:1 u 27. kolu Premier lige.

Jedini gol u 82. minuti postigao je Foden, ali utakmicu je obilježila i nevjerovatna sudijska greška.

Tri minute prije kraja kontroverzna odluka glavnog sudije Tierneyja. Lopta je očito pogodila Rodrija u ruku, a Tierney je koristio čak i VAR kako bi to pogledao i na šok svih nije svirao penal za Everton.

Nakon svega svoj komentar je dao i trener Evertona Frank Lampard, koji je bio kratak i jasan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I moja trogodišnja kći zna da je to bio penal", poručio je legendarni Englez.

City je ostao prvi na tabeli i ima 66 bodova, dok je Everton tek na 17. poziciji sa 22 boda i bori se za ostanak u ligi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...jedino ne znaju sudije i onaj lik koji je juce ovdje izmisljao neki offside prije tog igranja rukom,a ostatak svijeta je vidio i zna da je to penal,isto kao sto je maloprije bio penal za Liverpool kada je Azpilicueta ustopao loptu rukom u kaznenom prostoru,a sudija se pravi lud kao i ovaj juce.
1 6
irnes4
Na jednu stranu sve to ,ali Lampard nije trebao uopste doci dok je everton u ovakvoj situaciji,trebao je neko iskusniji ,neko kao roy hodgson
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti