Lampard potvrdio dolazak Mendyja i otkrio ko je imao glavnu riječ u njegovom dovođenju

Nije sam sve odlučio

Lampard potvrdio dolazak Mendyja i otkrio ko je imao glavnu riječ u njegovom dovođenju

E. Oštraković

Bilo je samo pitanje trenutka kada će Mendy dres Rennesa zamijeniti dresom Chelseaja, a sve bi ubrzo trebalo postati zvanično.

Otkrio je to i trener Chelseaja, Frank Lampard, na posljednjoj press konferenciji.

"On upravo sada obavlja medicinske preglede. Ubrzo će sve biti završeno. Kepa dobija zdravu konkurenciju i na njima je da se bore za poziciju", rekao je Lampard.

Otkrio je i koje imao glavnu ulogu u dovođenju ovog golmana iz Rennesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Cech je imao veliki uticaj. On je bio najbolji golman na svijetu, te jako dobro zna šta nam je trebalo i pustili smo ga da odluči", završio je Frank Lampard.

Ostaje da vidimo da li ovo znači i definitivan kraj za Kepu u Chelseaju ili će ipak dobijati priliku da brani.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi