Lampard prodaje četiri igrača kako bi izbjegao finansijske probleme

Nema drugog načina za Chelsea

Lampard prodaje četiri igrača kako bi izbjegao finansijske probleme

E. Oštraković

Chelsea se, kao i mnogi drugi klubovi, nalazi u raznim problemima zbog panmdemije koronavirusa.

Neki od njih su finansijske prirode, a obzirom da dolazi prijelazni rok jasno je da će Chelsea morati prodavati neke od svojih igrača.

Tako je Lampard sastavio listu od četiri igrača koja će biti prodata u narednom prijelaznom roku, te očekuje da od njihove prodaje zaradi oko 100 miliona eura.

Riječ je o defanzivcima Kurtu Zoumi i Emersonu, veznjaku Rossu Barkleyu, te napadaču Michyju Batshuayiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dva defanzivca nisu previše dojmila Lamparda svojim izvedbama, a ni Barkley nije imao previše prilike za igru od njegovog dolaska.

Kada je riječ o napadaču Chelseaja Michyju Batshuayiju, on je veći dio sezone presjedio na klupi, te je jasno da i sam želi da ode.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi