Lampard želi ukrasti pojačanje Solskjaeru
Dembele je na meti Uniteda i Chelseaja

Chelsea traži novog napadača

Lampard želi ukrasti pojačanje Solskjaeru

S. Pašalić

Chelsea će u januaru pokušati da dovede napadača Lyona, Moussu Dembelea, pišu engleski mediji.

Francuz je 2018. godine stigao u Lyon za 18 miliona eura iz Celtica, a prošle sezone je u 52 utakmice za francuski klub postigao 23 gola, a sa dobrom formom je nastavio i ove sezone, te je u 25 utakmica postigao 10 golova.

Ranije se pisalo da Ole Gunnar Solskjaer želi da dovede Dembelea u Manchester United, a sada Chelsea želi da pokvari planove timu sa Old Trafforda.

Olivier Giroud i Michy Batshuayi ove sezone praktično nisu pokazali ništa i Frank Lampard želi da pojača svoj tim za nastavak sezone.

Dembele ima ugovor sa Lyonom do 2023. godine, a njegova trenutna cijena je 40 miliona eura, ali će Plavci morati ponuditi puno više od toga ukoliko ga žele dovesti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi