Lampardovo preuzimanje Chelseaja je gotova stvar, a to potvrđuje i današnja objava Derby Countyja
Lampard je naravno legenda Chelseaja i veliki ljubimac navijača, te i oni žele povratak legende u klub.

Vraća se u svoj najdraži klub

Lampardovo preuzimanje Chelseaja je gotova stvar, a to potvrđuje i današnja objava Derby Countyja

Esmer Oštraković

Već dugo traju špekulacije o novom treneru Chelseaja. Kao glavni, a mnogi će reći i jedini kandidat ističe se Frank Lampard.

On je sjajno u prošloj sezoni vodio ekipu Derby Countyja, te je tako skrenuo pažnju na sebe, a čini se kako će dobiti priliku da sada pokaže sav svoj talenat.

Lampard je naravno legenda Chelseaja i veliki ljubimac navijača, te i oni žele povratak legende u klub.

Pregovori na relaciji Lampard i Chelsea su u toku, a čini se kako su sada ušli u završnu fazu nakon današnje objave Derbyja.

Naime, Derby je danas obavijestio javnost kako su dopustili Lampardu da propusti treninge danas i sutra.

Sve to naravno ima samo jedan cilj, a to je da se stvar završi što prije, kako bi i oni mogli zaposliti novog trenera.

Derby će od Chelseaja dobiti 4 miliona funti odštete, naravno ukoliko se Lampard i Chelsea dogovore, ali to bi trebalo biti jako brzo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo nekoliko kandidata, a jedan od njih je i Lampard. Želimo da riješimo pitanje trenera prije početka priprema, kako bi on mogao odrediti svoje ideje, ali i ko će putovati na pripreme", rekao je Petr Čech.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi