8

Komentari (8)

Zalik
Tako je babo Dosta nam je plaćenika
Ecosport
Sa takvom politikom možeš kratkoročno. Nisu agenti budale da pristanu na takve bonuse koji im nisu zagarantovani jer se nikad ne zna šta će tim postići. To se može raditi sa slabijim igračima i igračima iz svog podmlatka sve dok im cijena ne naraste.
Goran86
A Messi 80 mill godisnje
BogatiDijasporac
Ne znam jesi li skroz upucen ali Messi trenutno igra za PSG.
axel42
Pa šta on zna, ali i većina ovdje? Oni samo znaju za Messia i Ronalda, dječurlija od 15ak godina, sve ti redom psuju ako kažeš nešto protiv pomenutih.
Goran86
Izmuzo je to messi ako se nismo razumjeli.
cccccc
Messi je fudbalski brend. Nije dobio ni pola onog sto je Barca zaradila na njemu. Barcelona je izgubila baš mnogo u finansijskom smislu odlaskom Messija. Tu su i razni sponzori, manja prodaja dresova, manja cijena ulaznica na Camp Nou jer više nisu atraktivni za gledanje itd. Opcenito citava Spanska liga je na gubitku jer ce im pasti gledanost i dobijat ce manje para i od TV prava. Takodjer i drzava Spanija gubi oko 100 miliona jer im Messi placa porez, a porez u Spaniji je 52%. Bukvalno su svi na gubitku. Evo šta je Laporta govorio o Messiju prošle godine "Messi košta oko 8% ukupnih troškova, ali ostvaruje 30% prihoda kluba. Leo je velika dobit za Barcelonu i prihod koji donosi vrlo je važan za klub. Donosi mnogo više nego što se troši na njega", rekao je Laporta.
Goran86
To je sirotinja sebi umislila, dok je ovaca bice i vune. Jeste brend, bog, izmislio igru itd. Ni jedan igrac nije vrijedan da toliko novca uzme godisnje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.