Laporta iskoristio dolazak Raiole: Haaland nije bio jedini njegov klijent o kojem su razgovarali

Predsjednik Barce se raspitivao za Nizozemca

Laporta iskoristio dolazak Raiole: Haaland nije bio jedini njegov klijent o kojem su razgovarali

E. Čaušević

Mino Raiola je jučer boravio u Barceloni gdje je obavio razgovore s Joanom Laportom.

Raiola je u Španiju doputovao s ocem Erlinga Haalanda, te su obavili razgovore s predsjednicima Barcelone i Real Madrida oko eventualnog transfera napadača Borussije Dortmund.

Međutim, španski mediji pišu da Raiola s Laportom nije pričao samo o Haalandu već da su imali i drugih tema.

El Chiringuito je objavio danas da su Raiola i predsjednik Barcelone razgovarali o još jednom njegovom klijentu, a riječ je o Matthijsu de Ligtu koji trenutno igra za Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca je De Liga pokušala dovesti i prije nekoliko godina, ali je on tada izabrao Staru damu. Navodno, Laporta se raspitao da li ima šanse da Nizozemac ovog ljeta dođe u Barcelonu i sada strpljivo čeka odgovor on De Ligta.

Katalonci žele da osvježe zadnju liniju što im je itekako potrebno. Pored De Ligta na meti je i Eric Garcia koji bi na kraju sezone mogao stići kao slobodan igrač iz Manchester Cityja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Malo Holandeza aaaa? U pm...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi