Andrea Pirlo otkrio na koji način je kaznio trojicu buntovnika zbog kršenja pravila

Nema ih u sastavu

Andrea Pirlo otkrio na koji način je kaznio trojicu buntovnika zbog kršenja pravila

Endin Čaušević

Paulo Dybala, Arthur Melo i Westn McKennie našli su se na udaru kritika nakon što su kažnjeni zbog zabave koju je organizovao američki fudbaler.

McKennie je organizovao zabavu u svojoj kući i prekršio je rigorozne mjere protiv koronavirusa koje su na snazi na Apeninima.

Neko od komšija ih je prijavio i ubrzo je stigla policija, te je svaki od njih kažnjen po 400 eura. No, ih nije zabrinulo kao činjenica da je i Juventus najavio kazne zbog njihovog bezobzirnog ponašanja.

Danas se oglasio i trener ovog tima Andrea Pirlo koji je potvrdio da ih je on već kaznio i da oni neko vrijeme neće igrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Njih trojica nisu pozvani za sutrašnju utakmicu protiv Torina. Nastavljaju trenurati i vidjet ćemo kada će ponovo biti u konkurenciji za utakmicu. Ja sam donio ovu odluku, a klub će uraditi ostalo. Ovo nije pravo vrijeme da se rade takve stvari jer mi moramo dati primjer ostalim građanima da se pravila ne smiju kršiti", rekao je Pirlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Pije na eks.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti