Lassoga progovorio o incidentu sa Spahićem
Foto: EPA

Ne želi praviti dramu

Lassoga progovorio o incidentu sa Spahićem

Bh. reprezentativac Emir Spahić prije tri dana dospio je u centar pažnje njemačke javnosti nakon što je trener Bruno Labbadia otkrio da je ponovo napravio novi skandal u HSV-u.

Spahić, koji je poznat po prekoj naravi, nakon jednog treninga ošamario je suigrača Pierre-Michaela Lassogu i zahvaljujući ekspresnom pomirenju cijeli incident nije isplivao odmah u javnost. 

"U ovom sportu takve stvari se događaju. Ne treba sada praviti dramu, ali je nevjerovatno da tako nešto dolazi na vidjelo nakon toliko vremena , kazao je Lassoga u razgovoru za tamošnje medije. 

Trener Labbadia nije precizirao kada se tačno dogodio incident između Spahić i Lassoge, a u mjesecu augustu iskusni bh. reprezentativac je batinama zaprijetio i suigraču Holtlyju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Popularni Spaha je veliki borac na terenu koji srčano ulazi u svaku utakmicu, međutim, problem koji ga godinama prati vezan je za njegovu narav, koja je toliko često njegovo veliko fudbalsko umijeće bacila u sjenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.