Laurent Blanc odbija Lyon, želi na klupu Crvenih đavola?

Francuz ima svoje planove

Laurent Blanc odbija Lyon, želi na klupu Crvenih đavola?

Manchester Unitedu ne ide ni na početku ove sezone, pa se već neko vrijeme špekuliše o budućnosti Ole Gunnara Solskjaera.

S vremena na vrijeme se pojave špekulacije da se Norvežaninova stolica na Old Traffordu itekako trese, ali onda, kao po pravilu, stignu informacije kako Solskjaer ima punu podršku čelnika kluba i da je na mjesto šefa struke postavljen kako bi bio dijelom dugoročnog projekta.

Međutim, očigledno ima onih koji su poprilično sigurni da će Solskjaer ubrzo dobiti otkaz.

Jedan od njih je, ako je suditi prema napisima L'Equipea, i Laurent Blanc, nekadašnji selektor Francuske i trener PSG-a.

Blanc je navodno dobio ponudu Lyona koji je nakon otkaza Sylvinhu u potrazi za novim šefom struke, a iako se u prvi mah vjerovalo da bi istu mogao vrlo brzo prihvatiti sada L'Equipe donosi nove špekulacije.

Navodno postoji velika šansa da Blanc odbije ponudu Lyona jer vjeruje da ima priliku postati novi trener Manchester Uniteda nakon što Solskjaerovo vrijeme istekne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Laurent Blanc je svoju igraču karijeru završio upravo nakon dvije godine u dresu Manchester Uniteda.

Blanc je posljednji trenerki angažman (PSG) okončao još prije tri godine, a prošle sezone se navodno nudio Romi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi