Inter čeka uzbudljivo ljeto, a napad bi mogao ostati bez važne karike
FOTO: EPA

Arsenal i Atletico ne kriju ambicije

Inter čeka uzbudljivo ljeto, a napad bi mogao ostati bez važne karike

Haris Zilić

Napadač Intera Lautaro Martinez mogao bi biti u glavnim ulogama u ljetnom transfer roku.

Pomenutog fudbalera u svojim redovima žele Arsenal i Atletico Madrid.

Topnici iz Londonda su blizu plasmana u Ligu prvaka naredne sezone, a ako ovjere plasman u evropsku klusku elitu žele spremni da dočekaju to takmičenje. U napadu je cilj dovesti provjereno ime, a Martinez je prva meta.

Atletico sa druge strane bi mogao ostati bez Joao Felixa i morali bi brzo pronaćni zamjenu, ali i to je sve na dugpom štapu. Ipak, činjenica da su zagrijani za Martineza govori da bi i među Jorgandžijama moglo biti uzbudljivo ljeto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju cijele priče dosta toga će se pitati Inter koji navodno Martineza ne želi pustiti ispod 78.000.000 eura kolika mu je kaluzula, a sa Nerazzurima ima ugovor do ljeta 2026. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije