Lautaro prva želja Barcelone

Pokušaće ga dovesti na ljeto

Lautaro prva želja Barcelone

E. Škorić

Čelnici Barcelone ne odustaju od argentinskog napadača i pokušaće ga dovesti do ljeta.

Barcelona sprema ponudu za Lautara Martineza

Barcelona će pokušati da na ljeto pojača svoj tim, a Lautaro Martinez je od ranije želja Katalonaca. Njegova odštetna klauzula iznosi 111 miliona eura.

Inter je dvije godine odbijao nalete Barcelone i sve ponude, ali su se okolnosti u posljednje vrijeme promijenile. U međuvremenu,. vlasnici Intera tragaju za novim investitorima, dok na Camp Nou pušu neki bolji vjetrovi poslije dolaska Joana Laporte na mjesto predsjednika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rac1 u Španij tvrdi da će Barca učiniti sve da Martineza dovede na ljeto. Prvi izbor bio je Erling Haaland, ali Borussia traži 180 miliona eura, a i sam igrač je izrazio želju da ide u Real Madrid.

Lautaro koji ima 23 godine vjeruje se prvom napadačkom opcijom kada su želje Barcelone u pitanju, mada nije isključeno da to mjesto popuni i Sergio Aguero, još jedan Argentinac, koji je potvrdio jučer rastanak sa Manchester Cityjem.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Ovo ce biti najveci promasaj Barcelone. Nadmasit ce i Pjanica i sve druge. Barcelina ne igra stil igre koji bi odgovarao Lautaru. Koju poziciju ce igrati ? Lautaro u Interu igra u tandemu sa Lukakuom sto u Barci samo sanjati moze.
4 1
Mele
Za ovoga nemaju para, pa ce rezervna opcija doci drugi Argentinac iz Citya. besplatno. Ali eto, neka se bar zna da je Leotaro prvi i nemoguci tranfer.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi