Lavezzijev agent pregovara s Interom
Foto:EPA

Novi veliki transfer ovog ljeta na pomolu?

Lavezzijev agent pregovara s Interom

S. Bošković

Alejandro Mazzoni ,agent napadača Paris Saint-Germaina Ezequiela Lavezzija, nalazi se u Milanu, i mogao bi se sastati sa Interom.

Predstavnik ovog igrača danas javio je izjavio da bilo kakav potez vezan za transfer ovisi samo o Interu, koji Lavezzija vidio kao zamjenu za Wolfsburgovog igrača Ivana Perišića.

Neki talijanski mediji prenose da je Alejandro Mazzoni u Milanu, te da će se u narednih par sati sastati sa predstavnicima Nerazzurra.

Ukoliko do transfera dođe, to bi ugrozilo dolazak Ivana Perišića, ali ne i mogući dolazak napadača Liverpoola Fabia Borinija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lavezzi je najbolje igre pružao upravo u Italiji, u dresu Napolija kad je u pet godina postigao 48 golova, te nastupio 188 puta u svim takmičenjima.

2012. godine odlazi na Park Prinčeva za 30 miliona funti. Tu pruža nešto slabije partije, te se odavno nagađa da u Parizu nije previše sretan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.