Džaba milioni, slava i skupocjeni Ferrari: Propala zvijezda PSG-a doživila veliko poniženje

Svi su mu se smijali

Džaba milioni, slava i skupocjeni Ferrari: Propala zvijezda PSG-a doživila veliko poniženje

Admin Čaušević

Mnogi današnji fudbaleri zarađuju ogroman novac i dojam je da zaarađuju više nego što zaslužuju. 

Među klubovima koji troši najviše na plate igrača je PSG koji u svojim redovima ima neke od najplaćenijih igrača današnjice kao što su Neymar (49 miliona) i Lionel Messi (40.5 miliona).

Praktično svi igrači u PSG-u zarađuju milione, a među onim koji ulaze u grupu preplaćenih je i Layvin Kurzawa sa godišnjom platom od oko 5 miliona eura.

Upravo je Kurzawa u subotu doživio pravo poniženje kada se pojavio pred kapijama trening kampa PSG-a.

Iskusni lijevi bek je na trening stigao sa 15 minuta zakašnjenja, stao je pred ulaz i počeo da trubi iz svog skupocjenog Ferrarija, ali niko nije želio da mu otvori.

Oglasi

Nekoliko navijača koji su se nalazili na kapiji su snimili ovu scenu, a nakon što je vidio da mu niko neće otvoriti vrata, Kurzawa je odjurio sa svojim vozilom.

Inače, Kurzava je ove sezone na marginama pošto je upisao samo jedan nastup. Još u augustu je igrao svega 9 minuta u francuskom Superkupu i porazu od Lillea.

I sredinom marta se našao u centru pažnje kada su ga navijači PSG-a pokušali izvući iz automobila nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaustavili su njegov automobil, jedan od navijača ga je pokušao izvući vani upotrebom sile, želeći da se obračuna verbalno sa zvijezdom svog tima, ali srećom nije došlo do fizičkog obračuna.

Top Komentari

Manager
čuj džaba :D :D
2 0
Benz
Hahaha.. cus dzaba mu milioni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi